Narucivanje i isporuka

Dostavu poklon korpi, cvetnih aranzmana i torti mozete naruciti u nasoj on-line prodavnici Poklon mi donesi.

Isporuka koju omogućavamo ne uključuje vreme za proces izrade i pakovanja koje je uobičajeno isti ili sledeći dan. Izuzeci su unikatni pokloni i Korpe koji nisu trenutno dostupni u određenoj količini.

Poželjno da porudžbinu napravite ranije, i da navedete željeni datum i vreme kada pošiljka treba da bude na odredištu.

Dostupnost usluge

Proizvode šaljemo iz Beograda i naše pokon korpe, cvetne aranzmane je moguće isporučiti bilo gde u Srbiji, torte se isporucuju samo na teritoriji Beograda.

Na zahtev klijenta mozemo isporucivati nase poklone i na internacionalne adrese putem kurirske sluzbe.
Dostave se obavljaju u periodu od 08:00 – 22:00

Posebne isporuke je moguće dostaviti van standardnog vremena dostave ili u određeno vreme, uz odabranu odgovarajuću vrstu isporuke

Ispravka Adresa

Odgovorni ste za obezbeđivanje tačne i kompletne adrese za isporuku koja uključuje:

• Ime i prezime primaoca
• Ime firme (ako je potrebno)
• Naziv ulice i broj zgrade
• Sprat, stan ili broj stana
• Tačan poštanski broj
• Telefon primaoca

Molimo Vas da pregledate informacije koje ste dostavili za isporuku. U slučaju da je adresa pogrešna, ne samo da vaš poklon nece stići na vreme već postoji mogućnost i dodatnih troškova koji padaju na teret kupca.

Više adresa za isporuku

Možete da pošaljete samo na jednu adresu svaki put kada uradite checkout. Ako kupujete za različite osobe koje su na različitim adresama, morate svaki put da uradite novu porudžbinu. Standardne isporuke se rade Ponedeljak-Petak. Neke isporuke je moguće dostaviti i Subotom zavisno mesta/grada za dostavu. Dostave Nedeljom i državnim praznicima moguće su samo za Beograd. Prilikom checkout-a (zaključivanja porudžbine) treba da odaberete vrstu isporuke.

Na sve porudžbine biće vam odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

Bez obzira na naš trud da izađemo u susret vašim željama, morate uzeti u obzir sve gore navedeno.

Specijalne Isporuke za Beograd

Nalazimo se na Novom Beogradu i možemo da organizujemo dostavu isti dan za veći deo porudžbina, u centralnim gradskim delovima. Za unikatno i posebno pravljene Poklon korpi i poklona molimo da nas pozovete pre nego što naručite. Za centralne opštine Beograda moguća je isporuka isti dan ako je proizvod spreman za isporuku i ako je uplata evidentirana. Posebni uslovi isporuke važe za centralne delove Beograda, odnose se na isporuku u određeno vreme i moraju da se zakažu unapred prilikom poručivanja. Isporuka se obavlja u određeno vreme i posebno se naplaćuje.

Opcije Isporuke

Saradnjom sa kurirskim službama, omogućavamo da poklon koji Vi izaberete stigne u bilo koji deo Srbije.

Lična isporuka se odnosi samo na Beograd, i omogućava Vam da poklon stigne u tačno određeno vreme.

Vreme potrebno za Isporuku

Ukoliko je Korpa spremna za dostavu može da bude isporučena i istog dana. Ipak, najbolje je da na vreme mislite o tome, i da blagovremeno napravite porudžbinu.

Uobičajeni rok isporuke je 1-2 radna dana, zavisno od mesta isporuke, kao i samog poklona.

Učinićemo sve da poklon koji ste Vi izabrali stigne na predviđenu adresu u željeno vreme. Ali, ne preuzimamo odgovornost ako primalac nije na adresi kada kurir pokuša da uruči pošiljku, za loše vremenske uslove i druge neočekivane okolnosti koje se mogu javiti prilikom transporta, a koje su predviđene pravilnicima kurirskih službi.

Placanje se vrsi kreditnom karticom preko interneta, kao I pay pall nalogom. Prihvatamo kartice: Visa, Master Card, American Express.

Za bilo kakva pitanja u vezi sa Vašom porudžbinom, posebno napravljenim poklonima, isporukom , molimo da nas kontaktirate na:

Poklon mi donesi
dr Ivana Ribara 32
Novi Beograd 11070Srbija

e-mail: info@poklonmidonesi.com

telefon: (+381)644 163 656

nasi komercijalisti ce odgovoriti na sva Vasa pitanja 

Zahvaljujemo Vam što ste nas izabrali i ukazali nam poverenje

 

S poštovanjem,

Poklon mi donesi